foto

Adrien Jolivet

  • nar. 20.12.1981 (38 let)
    Suresnes, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Borrowed Time
Victor et Célia
2014 Au fil d'Ariane
2013 Něha
2011 Quand la guerre sera loin (TV film)
Sněhy Kilimandžára
2010 Schwarzer Ozean
2009 Armáda zločinu
Je vais te manquer
2008 La très très grande entreprise
2007 Místo něho
Zloději koní
2005 Bébé requin
Zim and Co.
2004 Když mi bylo poprvé dvacet
2003 Fragile (TV film)
Láska na útěku (TV film)

TV seriály

2019 Une Île (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
Alice Neversová (TV seriál)
Mortelle évasion (S24E10)
2018 Deep State (TV seriál)
Blood in the Sand (S01E08)
White Noise (S01E07)
Stories (S01E06)
další epizody (8)
2011 Borgia (TV seriál)
Vpád do Říma (S01E09)
2004 Famille d'accueil (TV seriál)
Instinct de vie (S04E02)

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Mains armées

Host

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky