foto

Kate Rutter

  • nar. Leeds, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peterloo
2016 Já, Daniel Blake
2013 Koleje osudu
2012 Komik
2010 Prázdná kolébka
2008 Spřízněná duše
2005 Poslední kat
2002 Pláč (TV film)
1999 Srdce
1997 Do naha!
1996 Hillsborough (TV film)

TV seriály

2019 Four Weddings and a Funeral (TV seriál)
Jeho temné esence (TV seriál)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
The Case (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
Inspektor Banks (TV seriál)
2007 Lilies (TV seriál)
2006 New Street Law (TV seriál)
2005 Dead Man Weds (TV seriál)
2004 The Courtroom (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Burnside (TV seriál)
Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
Monsignor Renard (TV seriál)
This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
1998 Undercover Heart (TV seriál)
1997 Šest v tom (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Strašidelné příběhy (TV seriál)
1994 Ain't Misbehavin (TV seriál)
Earthfasts (TV seriál)
New Voices (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2016 Versus: Život a dílo Kena Loache - a.z.
2010 Arbor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky