foto

Erich Will

  • nar. 1931
    Gdansk, Województwo pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Místo činu - Bez boje (TV film)
1992 Zázračná léta (TV film)
1990 Tatort - Zeitzünder (TV film)
1988 Místo činu - Moltke (TV film)
Život jedné kočky
1987 Místo činu - Falešná hra (TV film)
1986 Von zwölf bis mittag
1984 Die Platzanweiserin (TV film)
Ediths Tagebuch
Forbidden
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
Domino
1980 Fabian
Únos aut
1978 Feuerwasser (TV film)

TV seriály

2002 V podezření (TV seriál)
1994 Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Hans im Glück (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Der Fahnder (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Rote Erde (TV seriál)
1981 Laurents, Die (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1977 Neues aus Uhlenbusch (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Der rote Schal (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)
1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky