foto

Pierre Boulanger

  • nar. 8.8.1987 (32 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operace Entebbe
2015 Rendez-vous
Road Games
2014 God Help the Girl
Les révoltés
Richelieu, la pourpre et le sang (TV film)
2012 Arrête de pleurer Pénélope
La Planète des cons (TV film)
The Unlikely Girl
Zločinecký ráj (TV film)
2011 Brassens, la mauvaise réputation (TV film)
Monte Carlo
2010 Náš den přijde
2009 Beauregard (TV film)
2008 Je nám osmnáct
Smrt na ostrově (TV film)
2006 Mémoire de glace (TV film)
2004 Dans la tête du tueur (TV film)
Le grand vent
2003 Můj učitel Ibrahim

TV seriály

2013 La Source (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2012 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Le Joker connerie (S05E08)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Le Dernier coup de Jarnac (S01E02)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
Boule de suif (S03E01)
2008 Terre de lumière (TV seriál)
2007 Camarades, Les (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Camping (S02E02)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Camping Paradis (S01E01)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coeur à vif (S02E06)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)