foto

Lajos Balázsovits

  • nar. 4.12.1946 (72 let)
    Nagykanizsa, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Oda az igazság
2006 Ede megevé ebédem
2004 Bitva u Moháče
2000 Princ a chuďas (TV film)
1999 Marie, matka boží (TV film)
1994 Pá Drágám (TV film)
1992 Na krásném modrém Dunaji
1991 Boldog ünnepeink (TV film)
Bůh kráčí pozpátku
1990 Napló apámnak, anyámnak
1988 Trn pod nehtem
1987 Baltazárok (TV film)
Laura
Sezóna příšer
1986 A végtelenek a párhuzamosban találkoznak (TV film)
Nóra (TV film)
1984 A rágalom iskolája (TV film)
Béla király (TV film)
Král Štěpán
Manželství s volným dnem
1983 Erdő (TV film)
Kachní dobrodružství
1982 A száztizenegyes (TV film)
Requiem
1981 Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
Hogyan csináljunk karriert? (TV film)
Hínár (TV film)
1980 Két történet a félmúltból
Merénylők (TV film)
Živ nebo mrtev
1979 Allegro barbaro
Maďarská rapsódie
Rablók (TV film)
Vypůjčený domov
1978 Fent a Spitzbergáknál (TV film)
Maternale
Székács a köbön (TV film)
1977 Az ész bajjal jár (TV film)
Királylány zsámolya, A
Nyúlkenyér (TV film)
Počestná noc
Volt egyszer egy színház (TV film)
1976 A méla Tempeföi (TV film)
Operabál 13 (TV film)
Soukromé neřesti, veřejné ctnosti
1975 Elektra a její pravda
János király (TV film)
Szellemidézés (divadelní záznam)
Várakozók
1974 12 egy tucat (TV film)
Kdo je ve vajíčku?
Milarepa
Ozorai példa (TV film)
Vteřiny úzkosti
1973 ...és a holtak újra énekelnek (TV film)
A fekete Mercedes utasai (TV film)
A menekülő herceg (TV film)
A palacsintás király (TV film)
Szeptember végén (TV film)
1972 Ahoj, moře!
Gránátköves karék (TV film)
Lid dosud prosí
1971 Agnus Dei
Az édenen innen és túl (TV film)
Rézpillangó (TV film)
Staféta
1970 Okouzlující
Szép leányok, ne sírjatok!
1969 Az ember tragédiája (TV film)
Měsíční dvůr
Svěží vítr
Vymrštěný kámen
1968 Bánk bán (TV film)
Před bohem a lidmi

TV seriály

2003 Lili (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1993 Kisváros (TV seriál)
1987 A világ szebbik fele (TV seriál)
Nessuno torna in dietro (TV seriál)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Aktatáska (E04)
Dániel (TV seriál)
Faustus doktor boldogságos pokoljárása (TV seriál)
Tenger, A (TV seriál)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1977 Hungária kávéház (TV seriál)
1975 Utánam, srácok! (TV seriál)
Vigyázz, a kutya harap (E04)
1974 Családi kör (TV seriál)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1972 Kiskirályok (TV seriál)
Slavné útěky (TV seriál)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (4)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace