foto

Charles Braverman

  • nar. 3.3.1944 (75 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Poslední koš : Příběh Hanka Gatherse (TV film)
1986 Bratrstvo spravedlivých (TV film)
Princ z Bel Air (TV film)
1985 Richard Lewis 'I'm in Pain' Concert, The (TV film)

TV seriály

1995 Herkules (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Dokumentární

2000 Curtain Call

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace