foto

Doris Younane

  • nar. 25.2.1963 (56 let)
    Parramatta, Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Measure for Measure
2009 Combination, The
Lživý svědek (TV film)
2005 BlackJack: Ace Point Game (TV film)
BlackJack: In the Money (TV film)
2004 BlackJack: Sweet Science (TV film)
2003 BlackJack (TV film)
1998 Gantry Row 13 (TV film)
1993 Hrozný kluk
1992 Resistance
1991 Smrt v Brunswicku
1989 Mortgage (TV film)

TV seriály

2019 Five Bedrooms (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Harrow (TV seriál)
Aurum Potestas Est (S01E06)
2017 The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Světla na obloze (S03E16)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Nikdy víc pane pravý (S02E21)
2000 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Zajímavý člověk (E16)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Us and Them (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1992 Phoenix (TV seriál)
1991 All Together Now (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace