foto

Martin Čížek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Jedna ruka netleská
2002 Hartova válka
1999 Pod prahem (studentský film)
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
1989 Něžný barbar
Osmý div světa (TV film)

TV seriály

1988 Advokát ex offo (TV seriál)
1980 Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace