foto

Maciej Dejczer

  • nar. 15.7.1953 (66 let)
    Gdańsk, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Noc plná zázraků 2
1997 Bastard
1989 Tři sta mil do nebe
1986 Dzieci śmieci

TV seriály

2016 Strażacy (TV seriál)
Krok przed metą (S02E05)
Trudne decyzje (S02E04)
Zanim będzie za późno (S02E03)
další epizody (5)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Bunkier (E12)
Wybory (E11)
další epizody (13)
2011 Chichot losu (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)
2006 Oficerowie (TV seriál)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Oficer (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Czulosc i klamstwa (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace