foto

Joseph Alfieri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 After Masks
2017 Syndicate Smasher
2008 Červený pás
2005 Headhunter
2001 15 minut
2000 Útěk v hlubinách
1997 Courting Courtney
1995 Dámská jízda
1994 Maska

TV seriály

2016 Scream Queens (TV seriál)
Drain the Swamp (S02E10)
2011 Shameless (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

2019 Vražda k pronajmutí (TV seriál)
2014 Kronika vražd (TV seriál)
2008 Vyřešené případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky