foto

Tibor Szervét

  • nar. 1.3.1958 (60 let)
    Cegléd, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Valami Amerika 3
2017 A tökéletes gyilkos
2016 The Boy on the Train
2015 A fekete múmia átka (TV film)
Ischler (studentský film)
Két szék között (divadelní záznam)
Moje matka a další cvoci v rodině
2014 Parkoviště
2010 Apacsok (TV film)
2008 Něco z Ameriky 2
Para
2006 A nyugalom (TV film)
Mansfeld - z vyššího hlediska
2004 Magyar vándor
The Porter
2002 Něco z Ameriky
2001 Mikor síel az oroszlán? (TV film)
2000 A leghidegebb éjszaka (TV film)
Princ a chuďas (TV film)
1999 Marie, matka boží (TV film)
1998 Zásah do srdce (TV film)
1997 Irány Kalifornia!
1995 Občan X (TV film)
1994 A magzat
1992 Zsötem
1991 Sivatagi nemzedék (TV film)
1988 Oscar Wilde: Salome (TV film)

TV seriály

2018 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
další epizody (6)
2006 Egy rém rendes család Budapesten (TV seriál)
2003 Lili (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2002 Napoleon (TV seriál)
Tea (TV seriál)
2001 Kávéház (TV seriál)
A Király nem eladó! (E12)
Az első csók (E11)
Decemberi hangulat (E10)
další epizody (8)
1993 Kisváros (TV seriál)

Dokumentární

2016 A nevezetes névtelen
1999 Istennél a kegyelem (TV film)

TV pořady

1999 Esti showder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace