foto

Iván Dengyel

  • nar. 10.5.1944 (75 let)
    Nagyvárad, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A pozsonyi csata - "A harmadik szövetség" - vyp.
2015 Ól
2012 Magic Boys
2011 Istanbul
2006 Szabadság, szerelem
Taxidermia
2004 Nazítří
2002 Előre!
Náměsíčníci
Něco z Ameriky
Sobri
Ének a csodaszarvasról
2001 Skleněný tygr
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1997 A nagy fejedelem (TV film)
1996 Honfoglalás
1994 Devictus Vincit (TV film)
1992 Roncsfilm
Zsötem
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
1989 A megközelíthetetlen (TV film)
1988 A törvény szövedéke (TV film)
Kiáltás és kiáltás
1987 A nap lovagja (TV film)
A pacsirta (TV film)
Bánk bán (TV film)
Valahol Magyarországon
1986 Az aranyifjú (TV film)
Fekete kolostor (TV film)
Míg új a szerelem (TV film)
1985 Higgyetek nekem!
1984 Listy, květiny, věnce

TV seriály

2019 A Tanár (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2017 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
další epizody (6)
2015 Sladký život (TV seriál)
Ropognak a húszasok (S01E03)
Munkaügyek (TV seriál)
Pszichodráma (S05E08)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Kishalak és nagyhalak (S02E06)
2006 Mátyás, a sosem volt királyfi (TV seriál)
Az élő holló (E01)
Régimódi történet (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Linda (TV seriál)
Az ördöggolyó (S04E05)
1995 Öregberény (TV seriál)
Berényburger (S03E03)
1994 Öregberény (TV seriál)
Az alapítvány (S02E12)
A kölyök (S02E11)
A vadászat (S02E10)
další epizody (12)
1993 Öregberény (TV seriál)
A kampány (S01E06)
A kölcsön (S01E05)
A gróf úr (S01E04)
další epizody (6)
1990 Linda (TV seriál)
Tüzes babák (S03E05)
1988 Fele királyságom (TV seriál)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Szomszédok (TV seriál)
1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
Statárium (E03)
1978 Varjúdombi meleghozók (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace