foto

Iván Dengyel

  • nar. 10.5.1944 (76 let)
    Nagyvárad, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A pozsonyi csata - "A harmadik szövetség" - vyp.
2015 Ól
2012 Diamond Heist
2011 Istanbul
2007 56 villanás (TV film)
Csendkút
2006 Budakeszi srácok
Indián nyár (TV film)
Szabadság, szerelem
Taxidermia
2004 Nazítří
2002 Előre!
Náměsíčníci
Něco z Ameriky
Sobri
Ének a csodaszarvasról
2001 Skleněný tygr
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1998 A nagy fejedelem (TV film)
Ábel Amerikában (TV film)
1996 Honfoglalás
1994 Devictus vincit - Legyőzve győz (TV film)
1992 Roncsfilm
Zsötem
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
1989 A megközelíthetetlen (TV film)
1988 A törvény szövedéke (TV film)
Kiáltás és kiáltás
1987 A nap lovagja (TV film)
A pacsirta (TV film)
Bánk bán (TV film)
Valahol Magyarországon
1986 Az aranyifjú (TV film)
Fekete kolostor (TV film)
Míg új a szerelem (TV film)
1985 Higgyetek nekem!
1984 Listy, květiny, věnce

TV seriály

2019 Drága örökösök (TV seriál)
Kutyafuttában (S02E48)
A Tanár (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2017 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
další epizody (6)
2015 Sladký život (TV seriál)
Ropognak a húszasok (S01E03)
Munkaügyek (TV seriál)
Pszichodráma (S05E08)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Kishalak és nagyhalak (S02E06)
2006 Mátyás, a sosem volt királyfi (TV seriál)
Az élő holló (E01)
Régimódi történet (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Linda (TV seriál)
Az ördöggolyó (S04E05)
1995 Öregberény (TV seriál)
Berényburger (S03E03)
1994 Öregberény (TV seriál)
Az alapítvány (S02E12)
A kölyök (S02E11)
A vadászat (S02E10)
další epizody (12)
1993 Öregberény (TV seriál)
A kampány (S01E06)
A kölcsön (S01E05)
A gróf úr (S01E04)
další epizody (6)
1990 Linda (TV seriál)
Tüzes babák (S03E05)
1988 Fele királyságom (TV seriál)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Szomszédok (TV seriál)
1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
Statárium (E03)
1978 Varjúdombi meleghozók (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Castel Felice, történelmi színdarab (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky