foto

Ursina Lardi

  • nar. 19.12.1970 (49 let)
    Samedan, Graubünden, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Das Unwort (TV film)
2019 Prélude
2018 Il mangiatore di pietre
Polizeiruf 110 - Starke Schultern (TV film)
Spätwerk
2017 Casting (TV film)
Der namenlose Tag
2016 Sag mir nichts (TV film)
Tatort - Die Geschichte vom bösen Friederich (TV film)
Tatort – Dunkelfeld (TV film)
Tatort: Wir - Ihr - Sie (TV film)
Uprostřed nicoty (TV film)
2015 Pod kůží
Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
Tatort - Freddy tanzt (TV film)
2014 Lži vítězů
Nejhledanější muž
Tatort - Frühstück für immer (TV film)
2013 Akta Grüninger
Die Frau von früher (TV film)
Du bist dran (TV film)
Einfach die Wahrheit (TV film)
Vysněná země
2012 Lore
2011 Der Brand
Einer wie Bruno
Festung
Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
Otloukánek
Polizeiruf 110 - ...und raus bist du! (TV film)
Tatort - Der schöne Schein (TV film)
Tatort - Edel sei der Mensch und Gesund (TV film)
Tatort - Wunschdenken (TV film)
2010 Songs of Love and Hate
Vrah s kamerou
2009 Bílá stuha
2008 Canzun alpina (TV film)
Guter Junge (TV film)
Heldin der Lüfte (TV film)
Hurenkinder (TV film)
2007 Marmorera
2005 Grosse Schlaf, Der
Kuskus
2003 Die Ritterinnen
2001 Můj pomalý život

TV seriály

2019 Helvetica (TV seriál)
2018 Ondes de choc (TV seriál)
Křestní jméno: Mathieu (E04)
2012 Správná dvojka (TV seriál)
Die Gottesanbeterin (E51)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Smrt proti lásce (S04E08)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Miles & War
2000 Königin - Marianne Hoppe, Die

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky