Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Geralt a Jennefer se zastavují v městečku Aed Gynvael. Zaklínač se nechává najmout k zabití netvora zeugla, přežívajícího na městském odpadišti. Jennefer zatím až příliš mnoho času tráví s čarodějem Istreddem, jenž provozuje tajemné experimenty. Mezi uličkami Aed Gynvael se Geralt setká s Marigoldem, který jej informuje o napjaté situaci ve městě a tajně chystaném útoku na elfy. Na místním dvoře Geralt potkává bývalého zaklínače – renegáta Dermota Marangęa. Docházi mezi nimi k nepříjemné výměně názorů, která málem skončí soubojem na život a na smrt. Situaci zachraňuje starosta města. Geralt náhodou objevuje, že Istredda s Jennefer pojí dávné citové vztahy. Teď jí čaroděj dokonce nabídl manželství. Jennefer je rozpolcená a nemůže se rozhodnout, protože miluje Geralta i Istredda… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Ainy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned bych byla ráda na místě té čarodějky! Nechápu, jak může Majkla za někoho vyměnit ... Nicméně tohle má být hlavně o boji s příšerami s přidanou omáčkou, jenomže tady se celou dobu řeší jen ta omáčka - kdo s kým a jak dlouho. Mám ale pro zaklínače slabost a přidávám jednu hvězdu navíc. Snad se to dál zlepší. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět díl čistě podle povídky, i-když... Tvůrci si zřejmě uvědomili, že tady nemají tak silnou předlohu, jako u minulého dílu. Střípek ledu je v podstatě vztahovka, což teda tvůrci přenášejí i sem, a drží tu kostru příběhu stejnou jako v povídce. Vedlejší linky ale vzali za své, a do seriálu jsou tak místo tohou našroubovany linky s Marigoldem a Falwickem, který má být teda zřejmě takovým hlavním antagonistou pro celý seriál. Představitelka Yennefer asi sice neni úplně prototyp té krásky, které by všichni padali ke kolenám, ale charakterově si myslím že jí tvůrci vykreslli dost věrně předloze. No ale Istredd je zas úlet ()

Reklama

Reklama