foto

Peter Böhlke

  • nar. 3.8.1926 (94 let)
    Gdaňsk, Województwo pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Rosamunde Pilcher: Srdce se nemýlí (TV film)
2002 Křišťálová princezna (TV film)
1997 Kalkuliertes Risiko (TV film)
Teneriffa - Tag der Rache (TV film)
1996 Das Mädchen Rosemarie (TV film)
1994 Keiner liebt mich
1992 Tatort - Verspekuliert (TV film)
1991 Toto hrdina
1990 Ex und hopp - Ein böses Spiel um Liebe, Geld und Bier (TV film)
1988 Unter Palmen
1987 Haus im Nebel, Das (TV film)
1984 Kassensturz
1983 Die wilden Fünfziger
1981 Spot oder Fast eine Karriere, Der (TV film)
1979 Die Farbe des Himmels (TV film)
1978 Eifersucht (TV film)
Hausfrauen-Report 6: Warum gehen Frauen fremd? - a.z.
1977 Schulmädchen-Report 11: Probieren geht über Studieren
1974 Magdalena, vom Teufel besessen
Schulmädchen-Report 7: Doch das Herz muß dabei sein
1973 Sylvie (TV film)
1972 Die liebestollen Apothekerstöchter
Liebesspiele junger Mädchen
Massagesalon der jungen Mädchen
1971 Hausfrauen-Report 2
1969 Ehepaar sucht gleichgesinntes
Eine Frau ohne Bedeutung (TV film)
Hannibal
Herzblatt oder Wie sag' ich's meiner Tochter?
1968 Meine Frau, die Philosophin (TV film)
1967 Der Schpunz (TV film)
Kriminalmuseum - Die Reisetasche (TV film)
Pechvogel - Ein Spectaculum für große und kleine Leute (TV film)
1966 Der Fall Rouger (TV film)
1965 Kriminalmuseum - Die Mütze (TV film)
Nebbich, Der (TV film)
1964 Asmodée (TV film)
Darf ich Sie eine Minute sprechen? (TV film)
Gardine, Die (TV film)
Happy-End am Wörthersee
Karl Sand (TV film)
Nach Ladenschluss (TV film)
1963 Der Hexer (TV film)
1962 Sind wir das nicht alle? (TV film)

TV seriály

1997 Die Camper (TV seriál)
Duell zu dritt (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Familie Heinz Becker (TV seriál)
1990 Lauter nette Nachbarn (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
Die Berufe des Herrn K (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Detektiv Quarles (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)
1964 Das ist Stern schnuppe (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)
1960 Die Hesselbachs (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky