foto

Lisa Houle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ejecta
2008 Pontypool

TV seriály

2012 Flashpoint (TV seriál)
Sons of the Father (S05E05)
Broken Peace (S05E01)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
Love Machine (S02E03)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Non-Fat Yogurt (S05E07)
1991 Scene of the Crime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace