foto

Hrant Alianak

  • nar. 1950
    Chartúm, Sudán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Riftworld Chronicles (TV film)
2014 A Trip to the Island
2008 13 (TV film)
Pontypool
The Echo
2006 Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
The Wives He Forgot (TV film)
2005 Archer, The
2004 H2O (TV film)
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2003 Snow on the Skeleton Key
2001 Třetí světová válka (TV film)
Úplné odhalení
2000 Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery, The (TV film)
Vražedný pohled lásky (TV film)
1999 Nejhorší zrada (TV film)
Total Recall 2070 (TV film)
1998 Povídky ze sousedství (TV film)
Válka v Zálivu (TV film)
Špinavá práce
1997 Secret Life of Algernon, The
1995 Billy Madison
1994 TekWar: TekJustice (TV film)
1993 Rapture (TV film)
Život s Mikeym
1989 Destiny to Order
1988 Family Viewing
Looking for Nothing (TV film)
Špioni, hlavouni a drzouni (TV film)
1986 Meč Gideonův (TV film)
Odvaha (TV film)
One Night Only
1985 Tucker and the Horse Thief (TV film)
Vedoucí místo
1984 Bambinger
Best Revenge
1983 Sins of Dorian Gray, The (TV film)
Vesmírný lovec
1981 Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)

TV seriály

2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
The Traitor (S01E07)
Soukromé očko (TV seriál)
Iluze (S01E09)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Breakout (S02E07)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Pockets of Vulnerability (S01E01)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
At the Hotel (TV seriál)
2005 Jeff Ltd. (TV seriál)
2004 Grid, The (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk v lunaparku (S01E04)
Pan Monk a obr Dale (S01E03)
Večerník (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Život po životě (S01E13)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Foolish Heart (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 More Tears (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Faraonova kletba/Anděl na palubě (S01E11)
1996 The Newsroom (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1987 Mount Royal (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
2000 Deníky královen: Kleopatra, dcera Nilu

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace