foto

Jakub Nvota

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Konfident
1997 Piano revue (divadelní záznam)
1990 Rýchlik (TV film)
1988 Čarovný nápev (TV film)
1987 Nové Pištáčikové dobrodružstvá (TV film)
1985 Zbierka zaujímavostí (TV film)

TV seriály

1986 Opice z našej police (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Ako Bonnie a Clyde (divadelní záznam)
2013 Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)
2007 Mafiánské Historky (divadelní záznam)
1997 Piano revue (divadelní záznam)

TV seriály

2008 Áno, miláčik! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Ako Bonnie a Clyde (divadelní záznam) - divadelní hra
2018 Letmý sneh (divadelní záznam) - divadelní hra
2013 Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace