foto

Peter Tait

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Venus and Mars (TV film)
2009 Underworld: Vzpoura Lycanů
2004 Charlie
2003 Pán prstenů: Návrat krále
1995 Der Flug des Albatros
1993 Desperate Remedies
1992 Blue Black Permanent
1991 Mon Desir
1989 Kuchyňský dřez
Zilch!
1988 Never Say Die
1987 Talkback (TV film)
1984 Divocí koně
1982 Carry Me Back

TV seriály

2014 The Brokenwood Mysteries (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1996 Xena (TV seriál)
Válečný sirotek (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace