foto

Jonas Kaufmann

  • nar. 10.7.1969 (51 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Variações de Casanova
2010 Werther (TV film)
2007 Carmen (TV film)
2002 Nina, o sia la pazza per amore (TV film)

Dokumentární

2019 Jonas Kaufmann: Moje Vídeň (koncert)
Koncert z La Scaly (koncert)
2017 Jonas Kaufmann: Tenor for the Ages (TV film)
2016 Jonas Kaufmann: Moje Itálie (koncert)
2015 Tři hvězdy v Mnichově (koncert)
2014 Jonas Kaufmann: Berlín 1930 (TV film)
Jonas Kaufmann: Jsi pro mě celý svět (koncert)
2012 Hudba na obrazovce
2011 Hochleistungssport Operngesang (TV film)
Tři hvězdy v Berlíně (koncert)

Koncert

2020 Koncert ze Schönbrunnu 2020 (koncert)
2018 Italská noc Jonase Kaufmanna (koncert)
2016 Gala aus dem Festspielhaus Baden-Baden (koncert)
Sommernachtsmusik (koncert)
2015 Jonas Kaufmann - Večer s Puccinim (koncert)
2013 Wagner-Geburtstagskonzert aus der Dresdner Semperoper (koncert)

Divadelní záznam

2017 Don Carlos à l'Opéra de Paris (divadelní záznam)
2015 Andrea Chénier: Live from the Royal Opera House (divadelní záznam)
L. v. Beethoven: Fidelio (divadelní záznam)
2014 G. Puccini: Manon Lescaut (divadelní záznam)
2011 Tosca (divadelní záznam)
Wagner's Die Walküre (divadelní záznam)
2009 Carmen (divadelní záznam)
2004 Fidelio (divadelní záznam)
2002 Ritorno d'Ulisse in patria, Il (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 Mein Lied für Dich (TV pořad)
2016 Ringlstetter (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky