foto

Cédric Kahn

  • nar. 17.6.1966 (52 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marche ou crève
Studená válka
2016 Po lásce
Za láskou vzhůru
2015 Les anarchistes
2013 Tirez la langue, mademoiselle
2012 Alyah
1995 Nezapomeň, že zemřeš

TV seriály

2018 Dix pour cent (TV seriál)
Isabelle (S03E04)

Dokumentární

2005 Lettre à un jeune cinéaste (TV seriál)

TV pořady

2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace