foto

Dieter Kehler

  • nar. 26.12.1949 (71 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sizilien (TV film)
2012 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Australien (TV film)
2010 Plavba snů: Bermudy (TV film)
Plavba snů: Korfu (TV film)
2008 Rebecca Ryman: Wer Liebe verspricht (TV film)
Sommerwellen (TV film)
2005 Floridaträume (TV film)
2000 Stimme des Herzens (TV film)
1998 Srdeční záležitosti (TV film)
1996 4 Urlauber und 1 Baby (TV film)
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Sieger und Verlierer (TV film)
1993 Gartenkrieg, Der (TV film)

TV seriály

2015 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Vůně vanilky (S01E129)
2013 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Zaslíbená nevěsta (S01E118)
Láska nad propastí (S01E116)
2012 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Tajemství starého panství (S01E110)
2011 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Ve víně je láska (S01E105)
Cesta za štěstím (S01E100)
2010 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Na křídlech lásky (S01E97)
Presumpce lásky (S01E93)
2009 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Podzim lásky (S01E86)
2008 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Melodie lásky (S01E80)
2007 Plavba snů (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Vítězství lásky (S01E75)
Muž mých snů (S01E74)
Křídla naděje (S01E73)
2006 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
A najednou to byla láska (S01E69)
Kde začala láska (S01E67)
Kouzelné léto (S01E66)
další epizody (4)
2005 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor na Tenerife (S02E03)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Odkaz lásky (S01E59)
2004 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor u Gardského jezera (S01E01)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Tak blízko nebi (S01E58)
Pouto lásky (S01E57)
Sen jednoho léta (S01E56)
další epizody (5)
2003 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Srdce se nemýlí (S01E50)
Padající hvězda (S01E47)
2002 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Až na konec světa (S01E46)
To hlavní je láska (S01E43)
2001 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Vítr nad řekou (S01E41)
Pobřeží snů (S01E39)
Das Traumschiff (TV seriál)
Las Vegas (E40)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Dlouhá cesta ke štěstí (S01E33)
1999 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Útesy lásky (S01E30)
1998 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Trny v údolí květin (S01E24)
Návrat do ráje (S01E23)
1997 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Druhá šance (S01E18)
1996 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Dům na pobřeží (S01E13)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
1993 Kein Rezept für die Liebe (TV seriál)
1991 Místo činu (TV seriál)
Finále v Rothenbaumu (S22E02)
1988 Kasse bitte! (TV seriál)
1986 Losberg (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)