foto

Eva Habermann

  • nar. 16.1.1976 (43 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Eva Habberman, celým jménem Eva Felicitas Habermann je rodačka z německého Hamburku, kde se narodila šestnáctého ledna 1976. Svou krásou, pěveckým a tanečním nadáním byla jako stvořená pro showbyznys, do kterého po dovršení plnoletosti začala pomalu nakukovat malými rolemi v německých televizních seriálech a filmech.

V roce 1997 nastal zlom, dvacetiletá Eva si zahrála hlavní roli v dnes kultovním scifi seriálu LEXX, kde hrála postavu Zev Bellringer, otrokyně lásky, která je z části člověk a z části shlukový ještěr. V seriálu pokračovala ještě na začátku druhé série, kde ji nahradila taktéž německá rodačka Xenia Seeberg. V období kdy běžel na televizních obrazovkách LEXX se Eva provdala za svého trenéra tenisu Hanse-Ullricha Hauensteina, se kterým se za 227 dní zase rozvedla.

Poté co kvůli závazkům jinde opustila seriál LEXX, hrála v několika, především německých, televizních filmech a seriálech různých žánrů, od akčních, přes krimi až po filmy romantické. A v podobném duchu pokračuje dodnes.

V roce 2003 vyhlašoval pánský magazín FHM 100 nejvíce sexy žen Německa a Eva Habermann se umístila na sedmnácté příčce.

Martin "Caelos" Skuřok

Herecká filmografie

Filmy

2020 Transfer at Aachen
2019 Stories of the Dead - Die Farm
2018 Sky Sharks
2017 Detox: Wenn du alles verloren hast
Los Veganeros 2
2015 Das kalte Gericht
Mara und der Feuerbringer
2013 Dora Heldt: Ausgeliebt (TV film)
2012 Láska, děti a nový začátek (TV film)
2011 Bauernfrühstück - Der Film
Rosamunde Pilcherová: Ve víně je láska (TV film)
2010 Halbblut - Karl-May-Spiele Bad Segeberg 2010 (TV film)
Liebling, lass uns scheiden!
Láska na Novém Zélandu (TV film)
Naše farma v Irsku: Milostný kolotoč (TV film)
Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)
Naše farma v Irsku: Tajnosti (TV film)
Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
2009 Das Glück ist eine ernste Sache (TV film)
Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
Naše farma v Irsku: Žárlivost (TV film)
2008 Ossi's Eleven
Rebecca Ryman: Wer Liebe verspricht (TV film)
Smrtící lavina (TV film)
Vier Tage Toskana (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Der kleine Bruder (TV film)
2007 Die ProSieben Märchenstunde: König Drosselbart – Der Schöne und das Biest
Duhový sen (TV film)
Hotel snů: Jižní Afrika (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Neuseeland (TV film)
Naše farma v Irsku (TV film)
Naše farma v Irsku: Nové časy (TV film)
2006 Hunde haben kurze Beine (TV film)
Im Himmel schreibt man Liebe anders (TV film)
Loď snů - Singapur a Bali (TV film)
Papa und Mama (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
Die Schwarzwaldklinik - Neue Zeiten (TV film)
Klaun
Mit Herz und Handschellen - Bombige Aussichten (TV film)
2004 Kletba rodu Pembertonů (TV film)
Moře lásky: Vytoužený Marielund (TV film)
Weißblaue Wintergeschichten (TV film)
2003 Der alte Affe Angst
2002 Feuer, Eis und Dosenbier
Odvážní andělé (TV film)
2001 Místo činu - Osudné touhy (TV film)
Na druhém konci duhy (TV film)
Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
Řez diamantem
2000 Das Traumschiff - Olympia 2000 (TV film)
Pfundskerl - Tote buchen keinen Urlaub, Der (TV film)
Pozvánka k vraždě (TV film)
Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)
Spojeny jen krví (TV film)
1999 Bomby pod Berlínem (TV film)
Engel für St. Pauli, Ein (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
1998 Angel Express
Die Friseuse und der Millionär (TV film)
1997 Dvě sestry (TV film)
Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
Pobřežní stráž (TV film)
1996 Hochwürdens Ärger mit dem Paradies (TV film)
Hvězdná výprava (TV film)

TV seriály

2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Dny pod psa (S16E10)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Anruf (S02E01)
2000 Pašák (TV seriál)
Pfeifer (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Strandclique, Die (TV seriál)
Wilder Kaiser (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Eating Pattern (S01E03)
Super Nova (S01E02)
další epizody (4)
1996 Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
Klinika pod palmami (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1999 Modern Talking 1998/1999

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2013 Inka! (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
Gefragt - Gejagt (TV pořad)
Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
2006 Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2005 Bei Krömers (TV pořad)
Die Traumschiff-Gala (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace