foto

Angie Cepeda

  • nar. 2.8.1974 (46 let)
    Cartagena de Indies, Kolumbie

Biografie

Angie Cepeda, celým jménem Angelica María Cepeda Jimenez, se narodila 2. 8. 1974 v Cartageně v Kolumbii. Český divák ji může znát z telenovel Luz María a Pobre Diabla (Zamilovaná) a ti víc zajímající se o tuto herečku ještě z filmu z roku 2001 Pantaleon y las visitadoras. Angie má dvě sestry, dlouhou dobu byla přítelkyní argentinského zpěváka Diega Torrese a v součastnosti žije v USA. Svou hereckou kariéru začala v reklamách, např. na pivo, a v telenovelách začala hrát v roce 1993. Od roku 2002, kdy se přestěhovala do Los Anegles, hraje ve filmech - jak těch amerických, tak i italských nebo španělských. Angie, jak sama říká, miluje spánek a dobré jídlo. A zamilovala si potápění. Měří 168cm a važí 52kg.

Tereza "Terez.S" F.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hotel smrti
Kobiety mafii 2
2015 La semilla del silencio
Wild Horses
2014 El elefante desaparecido
Elvira, te daría mi vida pero la estoy usando
2013 A Night in Old Mexico
2011 Heleno
2010 El mal ajeno
2009 Hora más en Canarias, Una
2007 Láska za časů cholery
Mrtvý
2005 Prodaná láska
Tajemná moc
2003 Paradiso all'improvviso, Il
2002 Samy y yo
2001 Leyenda de fuego
1999 Pantaleón y las visitadoras
1996 Ilona llega con la lluvia

TV seriály

2019 Pokoj 104 (TV seriál)
No Hospital (S03E08)
2016 2091 (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Thirty-Eight (S02E16)
Chapter Thirty-Seven (S02E15)
další epizody (5)
2012 Pablo Escobar: El Patrón del Mal (TV seriál)
2010 Los protegidos (TV seriál)
2008 Fuera de lugar (TV seriál)
2006 Vientos de agua (TV seriál)
2000 Zamilovaná (TV seriál)
1998 Luz Maria (TV seriál)
1997 Juanas, Las (TV seriál)
1996 Candela (TV seriál)
1995 Solo una mujer (TV seriál)
1993 Maldición del paraíso, La (TV seriál)

Dokumentární

2011 Actrices (TV seriál)