foto

Frances Reid

  • nar. 9.12.1914
    Wichita Falls, Texas, USA
  • zem. 3.2.2010 (95 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Days of Our Lives' Christmas (TV film)
2000 Days of Our Lives' 35th Anniversary (TV film)
1992 One Stormy Night (TV film)
1987 Mercy or Murder? (TV film)
1973 Vzplanutí (TV film)
1971 Kmen Andromeda
1966 Znovuzrození
1956 Nepravý muž
1939 Little Women (TV film)
1938 Man-Proof
1937 Motýl vzlétl k záři
Reported Missing

TV seriály

2002 American Dreams (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 Portia Faces Life (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

2001 Intimate Portrait: Deidre Hall (TV film)
1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

Host

TV pořady

2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace