foto

John Stevenson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Dokonalá lež
2018 The Devil Outside
2016 V kruhu koruny II: Jindřich VI. (1. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (2. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Richard III. (TV film)
2009 Revanš
2007 Poslední píseň
2005 Cherished (TV film)
2004 Moje léto lásky
2002 Zítra La Scala!

TV seriály

2020 Trying (TV seriál)
Víme, jak to zvládnout (S01E08)
Stará dobrá mapa rodiny (S01E07)
Ukaž mi svoji lásku (S01E06)
další epizody (8)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 New Blood (TV seriál)
Case 3, Part 2 (E07)
Case 3, Part 1 (E06)
Case 2, Part 2 (E05)
další epizody (7)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
Snow Maiden (E08)
Khyber (E07)
Polyhedrus (E06)
další epizody (8)
2011 Marchlands (TV seriál)
2010 Him & Her (TV seriál)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
2007 Pět dní (TV seriál)
Day Twenty Eight (S01E03)
Day Three (S01E02)
Day One (S01E01)

Dokumentární

2006 Síla umění (TV seriál)
2003 Meades Eats (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky