Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Detektivka Kip Glaspie (Carey Mulligan) je povolána k vraždě působící na první pohled náhodně. Před domem při doručování pizzy někdo zastřelil muže, který ji rozvážel, přitom ani vrah kvůli helmě nemohl vědět, koho zabíjí. Kdo stojí za tímto činem a jaké byly jeho motivace? (hansel97)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Britské, policejní, vyšetřovací, špionážní, propletené, uprchlické, převaděčské, dobré. Dobrá čtyřdílná britská kriminálka. Carey mám ráda, takže to byla jasná volba. Špatné to nebylo. Jen ten konec byl takový nijaký. Dost aktuální téma, přesně ukazující jací angličani jsou - vstřícní. Zahrané to bylo dobře, mělo to spád, hodně se zde míchaly osudy postav, zejména vojandy a pastýřky. Příjemné pokoukání. ..pizzu si teda pěkně dlouho neobjednám.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

BBC agenda dokonale splnená. Všetci bieli muži sú mizogýni, xenofóbovia a rasisti. Lesbická farárka spáva s nelegálnou imigrantkou. Inak sú ti imigranti väčšinou samozrejme obete. Ženská armádna kapitánka je už len takou čerešničkou na torte vo vodopáde umelej politickej hyperkorektnosti, ktorá prebije celý detektívny príbeh. ()

Reklama

dalia 

všechny recenze uživatele

V kontextu britských krimi spíše průměr. Hodně dějových linií, z nichž některé slouží spíše k odvedení pozornosti (poslanec, farářka), ačkoliv jejich představitelé jako takoví jsou výborní. Zpočátku jsem nevěděla, co si myslet o hlavních vyšetřovatelích, až ke konci jsem jim trochu přišla na chuť. Čtyřdílná minisérie neposkytuje dostatek prostoru pro tolik poměrně komplikovaných postav a dílčích příběhů. Pokud se nepočítá s další sérií, nebyl ani závěr zcela uspokojivý. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbilo pojetíí jakési normálnosti (žádné zbytečné honičky a akce) ve spojení s hlavní vyšetřovatelkou v podání Carey Mulligan. Hraje naprosto přirozeně, uvolněně a udělala na mě ze všech herců zdaleka největší dojem. Osobně bych seriál možná maličko zkrátil a vynechal nějakou dějovou linku, jinak nemám vážnějších výhrad. Velice příjemná záležitost. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nesourodá skupina lidí spojena výstřelem. Zajímavě rozvinutý koncept klasické detektivky přesunutý do sociálního dramatu ale selhává od prvního do posledního dílu. Propojit přesně uvažující vyšetřovatelku, rozervaného politika, šikanovanou vojenskou důstojnici nebo farářku s nedořešenými osobními vztahy sice slibuje komplexní pohled na společenskou krizi Velké Británie, ale v praxi jen nahazuje témata jak vystřižená ze včerejších zpráv. Mnoho zúčastněných tak slouží jen jako věšák na palčivé otázky včerejška i dneška, ale nikdy do sebe nezapadnou jinak než jako slepé uličky. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Při natáčení v Londýně se kolemjdoucí žena pokusila nahlásit zločin hercům, kteří byli oblečeni jako policisté. (hansel97)
  • Natáčelo se v londýnských čtvrtích Bermondsey a Southowark. Sídlo Civil Aviation Authority v čtvrti Kingsway si v seriálu „zahrálo“ policejní stanici. V seriálu se ale objevila i známá Cambridge Street, Westminster nebo letiště Heathrow. (hansel97)

Reklama

Reklama