foto

David Wai Lam

  • nar. 8.10.1954 (64 let)
    Kanton, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Good Boy and Kungfu
2016 Flipped
2014 Fighting
You Are My Sassy Girl
Yu lan shen gong
2013 Tong mou
2012 Ting feng zhe
2011 Happy Adventure
2010 Crossing Hennessy
Jeet Kune Do
Long feng dian
2009 Hledá se Jackie Chan
2006 Qing yi quan quan
2003 Long hu ying xiong
2001 Ji su jiang shi
2000 Bedroom Secret
Homicidal Maniac
Tricky Guys
Wicked Tricks
1999 Hei xuan feng Li Kui
My Wife's Bodyguard
1998 Chong zhen jing wu men
1997 Jie tou han jiang
Meng gui tong xiao pei zhu ni
Wan quan cui hua sho ce
1996 Jin bang ti ming
1995 Hei dao zhui qi
Nu hai wei long
Qi du xian feng
Zheng rong
1994 Hai jiao wei qing
Kai fa qu sha ren shi jian
Liu mang lu shi
Liu zhi qin mo
Ma hei siu chi
Mo yu zhui kong
Sheng si yi xian
1993 '93 jie tou ba wang
Bei mei
Lie sha hao fang nu
Nan yu nu
Shang Hai huang di zhi: Sui yue feng yun
Shang Hai huang di zhi: Xiong ba tian xia
Shui hu zhuan zhi ying xiong ben se
Tang Bohu dian Qiuxiang
Ultimate Warrior
Yi dai xiao xiong: San zhi qi
Yi jiu si jiu zhi jie hou ying xiong zhuan
1992 Bi gui wan
Du lang
Gangs '92
Hei bang zhan jiang
Hei dao nu ba wang
Král zlodějů
Mo Tu
No Guilty
Pi li bao zuo
Pu jing da jie an
Su nu jing
Witch Edited
Yun yu di liu gan
1991 Da ge rang wei
Du Wang
Fu xing wei long
Hu bao xiao zi
Hua jie shen nu
Sha ru di yu
Zhi yong he shang
1990 Die xue jiang nu
Du wang
Mo deng chen jia
Xue zai feng shang
Zhi zun sha shou
1989 Ai ren tong zhi
Ao qi xiong ying
Ling huan xin niang
Sheng gang shuang long
Tong gen sheng
Xi ya tu da tu sha
1988 Chi dan qing
Hua zhong xian
Navěky drakem
1987 Brotherhood
Project A 2
Qian nu you hun
Yang gui zi
Yi luan qing mi
1986 Liang gong po ba tiao xin
Red Force
1985 Bu huo ying xiong
Crazy Shaolin Disciples
Red Force 2
Those Merry Souls
Výcvik 36. komnaty
Šťastné hvězdy
1984 Bu yi shen xiang
Eight Diagram Pole Fighter
Hao cai zhuang dao ni
Moh din tiu lung
Opium and the Kung Fu Master
Sheng gang qi bing
Wo ai shen xian zhe
1983 An qu
Chang jen men
Feng shen jie
Qing gong qi shi lu
Ri jie
Wu lin sheng huo jin
Yao hun
Zhong gui
Černá magie: Boxerovo znamení
1982 House of traps
Lie mo zhe
Ren zhe wu di
Ru lai shen zhang
San shi nian xi shuo cong tou
Shen diao xia lu
Xia ke hang
You Friend mie jing
1981 Bi xie jian
Chai sin
Liu Xiao Feng zhi jue zhan qian hou
Lovci pokladů
Mo jian xia qing
Qian wang dou qian ba
She diao ying xiong chuan san ji
1980 Dva šampioni Šaolinu
Fighting Fool
Killer Constable
Legend of the Fox
The Rebel Intruders
Without a Promised Land
Železná vlajka
1979 Guangdong shi hu xing yi wu xi
Lámači kostí
Mai ming xiao zi
The Tigress of Shaolin
Za ji wang ming dui

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace