foto

Kipp Shiotani

  • nar. Salt Lake City, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pretty Rosebud
2006 Prapor purpurových srdcí
2002 Buddha Heads
2000 Coverage
Unkindness of Ravens, An
1997 KK Family List
1991 Auto snů
1990 Coldfire
1989 Vražedná rasa

TV seriály

2006 Po právu (TV seriál)
Badge of Honor (E10)
2005 Barbershop (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Vysvobození (S09E17)
2000 Strip Mall (TV seriál)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Greene bledne závistí (S06E03)
Frasier (TV seriál)
Otec nevěsty (S07E02)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky