Reklama

Reklama

In Living Color

(seriál)
  • Kanada In Living Color
USA, 1990, 147x30 min

Hudba:

Tom Rizzo

Hrají:

Keenen Ivory Wayans, Jim Carrey, Tommy Davidson, David Alan Grier, Kelly Coffield Park, Kim Wayans, Chris Rock, Shawn Wayans, Anne-Marie Johnson (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál zabývající se černošskými problémy své doby. Ukazuje komiky, parodující vše. Nic jim není svaté. Pobaví nás scénkami, rapem a různými tanci. Seriál měl premiéru 15. dubna 1990. Uvidíte slavné osobnosti, jako jsou např. Jim Carrey, David Alan Grier, Kim Wayans nebo Jamie Fox. Poslední díl byl odvysílán 19. května 1994. (reich)

(více)

Recenze (9)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem se k J.C. v tomhle seriálu náhodně, a zase pro mě slabota. Mám ho rád jen skrz Hádankáře a jak nám přibližuje Formanovo ztvárnění Andyho Kaufmana. Není to málo. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jim Carey a důkaz, že je furt stejnej a doklad toho, kde začínal. To je za pět hvězd. Mně málo vtipné černošské gagy v podání rodiny Wayansových oscilují mezi odpadem a jednou hvězdou. Celkem tedy lepší trojka. Jim Carrey ten pořad prostě vytáhl a to byl dělán čistě pro černošské publikum. Kuriozní. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nenormálne výkony komika Jima Carreyho ma privádzali do šialenstva počas všetkých jeho dokonalých kúskov. Jim snáď ani nie je človek. Neuveriteľné začiatky neuveriteľnej osobnosti. 95% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Ve čtvrté sezoně se přestal z neuvedených důvodů objevovat Tommy Davidson. V páté sérii pak trávil v seriálu méně času také James Carrey, který byl díky své popularitě obsazován do filmů. (Terva)
  • Součástí televizního štábu se stala i taneční společnost „Fly Girls“, jejíž součástí byla i od třetí sezony seriálu také Jennifer Lopez. (Terva)

Reklama

Reklama