foto

Niatia 'Lil Mama' Kirkland

  • nar. 4.10.1989 (30 let)
    Harlem, Manhattan, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gena's Story
2019 All In
2017 When Love Kills: The Falicia Blakely Story (TV film)
2016 Aaliyah
Wild for the Night
2013 Crazy Sexy Cool: The TLC Story (TV film)

TV seriály

2018 Fotbalový talent (TV seriál)
The Choice is Yours (S01E06)
All We Got (S01E05)

Dokumentární

2005 Moje super úžasné šestnáctiny (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Lil Mama - Shoe Game (hudební videoklip)
2017 Ron Bowz - Throw Dem Bowz (feat. Lil Mama, Arnstar & Jaquae) (hudební videoklip)
2016 Lil Mama - Summer Sixteen (hudební videoklip)
Lil Mama - Too Fly (hudební videoklip)
2015 Lil Mama - Memes (hudební videoklip)
Lil Mama - Rockabarbaby (hudební videoklip)
Lil Mama - Sausage (hudební videoklip)
2011 Lil Mama - Hustler Girl (hudební videoklip)
Lil Mama - Scrawberry (hudební videoklip)
2010 Yahaira - Sexy feat. Lil Mama (hudební videoklip)
2009 Lil Mama - L.I.F.E. (hudební videoklip)
Lil Mama - Truly In Love (hudební videoklip)
2008 Lil Mama feat. Chris Brown & T-Pain - Shawty Get Loose (hudební videoklip)
Lil Mama feat. T-Pain - What It Is (Strike a Pose) (hudební videoklip)
2007 Avril Lavigne feat. Lil Mama - Girlfriend (Dr. Luke Remix) (hudební videoklip)
Lil Mama - G-Slide (Tour Bus) (hudební videoklip)
Lil Mama - Lip Gloss (hudební videoklip)
Sean Kingston - Beautiful Girls (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Black Girls Rock! (TV pořad)
Growing Up Hip Hop NY (TV pořad)
2017 Growing Up Hip Hop Atlanta (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
The Real (TV pořad)
2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 Randy Jackson uvádí: Nejlepší Americká Dance Crew (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 What Perez Sez (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 Drop, The (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2001 Access Granted (TV pořad)
1999 Total Request Live (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2018 Lil Mama - Shoe Game (hudební videoklip)
2015 Lil Mama - Sausage (hudební videoklip)
2011 Lil Mama - Hustler Girl (hudební videoklip)
Lil Mama - Scrawberry (hudební videoklip)
2009 Lil Mama - L.I.F.E. (hudební videoklip)
Lil Mama - Truly In Love (hudební videoklip)
2008 Lil Mama feat. Chris Brown & T-Pain - Shawty Get Loose (hudební videoklip)
Lil Mama feat. T-Pain - What It Is (Strike a Pose) (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2008 Lil Mama feat. T-Pain - What It Is (Strike a Pose) (hudební videoklip)
2007 Lil Mama - Lip Gloss (hudební videoklip)
Nicki Minaj - Wuchoo Know (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2008 Lil Mama feat. Chris Brown & T-Pain - Shawty Get Loose (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2018 Lil Mama - Shoe Game (hudební videoklip)
2015 Lil Mama - Memes (hudební videoklip)
2009 Lil Mama - L.I.F.E. (hudební videoklip)
Lil Mama - Truly In Love (hudební videoklip)
2008 Lil Mama feat. T-Pain - What It Is (Strike a Pose) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky