foto

Christian Distefano

  • nar. 11.1.2005 (16 let)
    Niagara Falls, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Odd Squad: The Movie
2014 Nepohodlný svědek
Prokletý klaun
2013 Finding Christmas (TV film)

TV seriály

2019 Corn & Peg (TV seriál)
2017 Space Ranger Roger (TV seriál)
Top Wing: Ptačí kadeti (TV seriál)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Angela de la Plata (S02E04)
2014 Gracepoint (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Zvláštní skvadra (TV seriál)
2013 Creative Galaxy (TV seriál)
Meet the Family (TV seriál)
Peg + Kočičák (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
The Adventures of Napkin Man! (TV seriál)
Tlapková patrola (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Sherlockův návrat (S07E04)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 2. část (S05E08)
2007 Super Why! (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky