foto

Erwin Strahl

  • nar. 12.2.1929 (88 let)
    Vienna, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Der Fall Opa (TV film)
Jetzt nicht, Liebling (TV film)
1970 Blaue Blüten (TV film)
1963 Freundschaftsspiel (TV film)
1960 Flitterwochen in der Hölle
1959 Der Frosch mit der Maske
1953 Südliche Nächte
1952 Abenteuer im Schloß

TV seriály

1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1962 Alarm für Dora X (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace