foto

Lisa Jakub

  • nar. 27.12.1978 (40 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lisa Jakub začala svou hereckou kariéru v sedmi letech, když se objevila v malé roli dramatické autobiografie ELENI. Narodila se v kanadském Torontu. Kromě slibné kariéry v celovečerních filmech, Jakub nasbírala také značné televizní úspěchy. Hostovala také v seriálech, ale její dosud nejznámější rolí byla dcera Robina Williamse v celovečerní komedii MRS.DOUBTFIRE.

Stanislav "Standey" Judas

Herecká filmografie

Filmy

2000 Double Frame
1999 Procházka po Měsíci
Zamilovaný George Lucas
1998 Painted Angels
Vraždící dům (TV film)
1997 Hranice nevinnosti (TV film)
Kosmetička a zvíře
Newton: A Tale of Two Isaacs (TV film)
1996 Bermudský trojúhelník (TV film)
Den nezávislosti
Lifeline (TV film)
1995 Fight for Justice: The Nancy Conn Story (TV film)
Ideální rodina (TV film)
1994 Je bezva bejt čuně
Volání o pomoc (TV film)
1993 Matiné
Mrs. Doubtfire - Táta v sukni
Úctyhodná žena II (TV film)
1991 Pohádková babička (TV film)
Popínavá růže
Případ doktorky Willisové (TV film)
1989 Glory! Glory! (TV film)
Phone Call, The (TV film)
1988 Once Upon a Giant (TV film)
1986 Christmas Eve (TV film)
Lidská práva (TV film)
1985 Eleni

TV seriály

1999 Jack & Jill (TV seriál)
1998 Mentors (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)

Dokumentární

1999 Deníky královen: Isabela, klenot Kastilie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace