foto

Jeffrey Bloom

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 37. patro v plamenech (TV film)
1987 Květiny v podkroví
1986 Bratrstvo spravedlivých (TV film)
Lidská práva (TV film)
1985 Osudem pronásledováni (TV film)
1984 Jealousy (TV film)
1983 Noční děsy
Through Naked Eyes (TV film)
1980 Blood Beach
Swan Song (TV film)
1977 The Stick-Up
1976 Nepřemožitelný bukanýr
1975 Dogpound Shuffle
1974 Dům plný diamantů
1972 Snow Job

TV seriály

1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1990 Columbo (TV seriál)
Columbo na univerzitě (S10E01)
Na programu vražda (S09E03)
1981 Darkroom (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Květiny v podkroví
1986 Lidská práva (TV film)
1985 Osudem pronásledováni (TV film)
1984 Jealousy (TV film)
1980 Blood Beach
1977 The Stick-Up
1975 Dogpound Shuffle

TV seriály

1991 Veronica Clare (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace