foto

Martin Price

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2002 Frank McKlusky - set dekoratér
1993 Bourák - set dekoratér
Doorways (TV film) - set dekoratér
Marked for Murder (TV film) - set dekoratér
1992 Já, Američan - set dekoratér
1990 Těžko ho zabít - set dekoratér
1987 Bates Motel (TV film) - set dekoratér
1986 Matlock: Diary of a Perfect Murder (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál) - set dekoratér
2012 Chuck (TV seriál) - set dekoratér
Chuck a Sára (S05E12) - set dekoratér
Chuck a Bo (S05E10) - set dekoratér
2011 Obhájci (TV seriál) - set dekoratér
Morelli v. Kaczmarek (E18) - set dekoratér
Nevada v. Greene (E17) - set dekoratér
Noland v. Galloway Pharmaceuticals (E16) - set dekoratér
další epizody (7)
Chuck (TV seriál) - set dekoratér
Chuck a holčička (S05E08) - set dekoratér
Chuck a rodinné prokletí (S05E06) - set dekoratér
Chuck a virus (S05E05) - set dekoratér
další epizody (6)
2010 Obhájci (TV seriál) - set dekoratér
Nevada v. Riley (E11) - set dekoratér
Nevada v. Dennis (E10) - set dekoratér
Whitten v. Fenlee (E09) - set dekoratér
další epizody (11)
Vražedná čísla (TV seriál) - set dekoratér
Příčina a následek (S06E16) - set dekoratér
Dospívání (S06E15) - set dekoratér
A vítězem se stává... (S06E14) - set dekoratér
další epizody (6)
2009 Vražedná čísla (TV seriál) - set dekoratér
Veteráni (S06E10) - set dekoratér
Podvod (S06E09) - set dekoratér
Ultimátum (S06E08) - set dekoratér
další epizody (22)
2008 Vražedná čísla (TV seriál) - set dekoratér
Kamarádi naoko (S05E10) - set dekoratér
Konspirační teorie (S05E09) - set dekoratér
Třicet šest hodin (S05E08) - set dekoratér
další epizody (17)
2007 Vražedná čísla (TV seriál) - set dekoratér
Čínská krabička (S04E10) - set dekoratér
Komiks (S04E09) - set dekoratér
Zákaz (S04E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2006 Vražedná čísla (TV seriál) - set dekoratér
Vražedný chat (S03E11) - set dekoratér
Projekt Brutus (S03E10) - set dekoratér
Ochrana přírody (S03E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2005 Vražedná čísla (TV seriál) - set dekoratér
Spáleniště (S02E11) - set dekoratér
Spor o kosti (S02E10) - set dekoratér
Jed (S02E09) - set dekoratér
další epizody (11)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál) - set dekoratér
2001 First Years (TV seriál) - set dekoratér
V tajných službách (TV seriál) - set dekoratér
2000 Grosse Pointe (TV seriál) - set dekoratér
Správná pětka (TV seriál) - set dekoratér
...That Ends Well (S06E24) - set dekoratér
All's Well... (S06E23) - set dekoratér
Falling Forward (S06E22) - set dekoratér
další epizody (15)
1999 Správná pětka (TV seriál) - set dekoratér
Ties That Bind (S06E09) - set dekoratér
Fate, Hope and Charity (S06E08) - set dekoratér
We Gather Together (S06E07) - set dekoratér
další epizody (24)
1998 Správná pětka (TV seriál) - set dekoratér
One Christmas, to Go (S05E10) - set dekoratér
Gifts (S05E09) - set dekoratér
Love and War (S05E08) - set dekoratér
další epizody (14)
1997 Správná pětka (TV seriál) - set dekoratér
S'Wunnerful Life (S04E11) - set dekoratér
Adjustments (S04E10) - set dekoratér
Truth Be Told (S04E09) - set dekoratér
další epizody (23)
1996 Správná pětka (TV seriál) - set dekoratér
Christmas (S03E13) - set dekoratér
Desperate Measures (S03E12) - set dekoratér
I Do (S03E11) - set dekoratér
další epizody (25)
1995 Správná pětka (TV seriál) - set dekoratér
Grand Delusions (S02E10) - set dekoratér
The Wedding (S02E09) - set dekoratér
Best Laid Plans (S02E08) - set dekoratér
další epizody (19)
1994 Ellen (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Správná pětka (TV seriál) - set dekoratér
Grownups (S01E13) - set dekoratér
Games People Play (S01E12) - set dekoratér
Private Lives (S01E11) - set dekoratér
další epizody (13)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál) - set dekoratér
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál) - set dekoratér
U nás na radnici (TV seriál) - set dekoratér
1988 TV 101 (TV seriál) - set dekoratér
1987 Private Eye (TV seriál) - set dekoratér
1986 A Year in the Life (TV seriál) - set dekoratér
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál) - set dekoratér
Vražedné líbánky (S01E20) - set dekoratér
Opravdu vydařené narozeniny (S01E18) - set dekoratér
Dost provazu pro dva (S01E16) - set dekoratér
další epizody (4)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál) - set dekoratér
It's in the Water (S04E05) - set dekoratér
Unfinished Business (S04E03) - set dekoratér
1984 Cover Up (TV seriál) - set dekoratér
1978 Flying High (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky