foto

Tony Alleff

  • zem. 2005

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Vítr zkázy
1987 Scoop (TV film)
1985 Der Schneemann
Past Caring (TV film)
Water
1983 Funny Money
1981 Jen pro tvé oči

TV seriály

1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Young Indiana Jones and the Curse of the Jackal (S01E01)
1990 The Chief (TV seriál)
Waiting for God (TV seriál)
1989 KYTV (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)
Watch All Night (TV seriál)
1979 Room Service (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1974 Rogue's Rock (TV seriál)
1968 Please Sir! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky