foto

Richard Cobos

  • nar. 18.4.1923
  • zem. 15.5.2011 (88 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1988 Police Story: The Watch Commander (TV film)
1984 Žena v červeném
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
1980 Blázni ve vězení
1977 Curse of the Black Widow (TV film)
Killer on Board (TV film)
Ostrov doktora Moreaua
1974 Strange and Deadly Occurrence, The (TV film)
Teror na 40. podlaží (TV film)
1973 Coffee, Tea or Me? (TV film)
Lisa, Bright and Dark (TV film)
Nightmare Honeymoon
Ryzáček (TV film)
1972 Kansas City Bomber
Kapesné
The Carey Treatment
1971 Cannon (TV film)
Goodbye, Raggedy Ann (TV film)
Mongo se vrací do města (TV film)
1970 Muž zvaný Kůň
Sole Survivor (TV film)
1969 Hail, Hero!
1965 Bus Riley's Back in Town
Wild Seed
1963 Diamond Head
1961 Wings of Chance
1960 13 Ghosts

TV seriály

1987 Ohara (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1979 Time Express (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
The Slavers (S03E11)
China Girl (S03E10)
Luke (S03E09)
další epizody (11)
1978 How the West Was Won (TV seriál)
Brothers (S02E11)
The Judge (S02E09)
Robber's Roost (S02E07)
další epizody (9)
1977 CHiPs (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1970 Tim Conway Show, The (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky