foto

Jakub Lorencovič

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wedding Day
2013 Colette
2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)

TV seriály

2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Dotyk spravodlivosti (S02E04)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Čistý byznys (E04)
Bůh spánku (E03)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)

TV pořady

2009 Bez servítky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace