foto

Jill Forster

  • nar. 1936

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Neodolatelný
1993 Pánbíčku v nebíčku
1989 Devil in the Flesh
1987 Great Expectations: The Untold Story (TV film)
1982 Crosstalk
1973 Alvin Purple
Libido

TV seriály

1998 Změna je život (TV seriál)
Sex, Death and Bridges (S01E13)
Perchance to Dream (S01E12)
Love Me or Leave Me (S01E11)
další epizody (13)
1994 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1985 The Flying Doctors (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Bellamy (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
1977 Restless Years, The (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
Ryan (TV seriál)
1972 Birds in the Bush (TV seriál)
Boney (TV seriál)
Number 96 (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky