foto

Rosa Maria Paz

  • nar. Villingen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Schöne heile Welt (TV film)
2014 Srdeční záležitost (TV film)
2013 Místo činu: Stuttgart - Hra o čas (TV film)
2008 Weitertanzen

TV seriály

2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Spur der Steine (S06E11)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S04E07)
Der perfekte Mord (S04E06)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky