foto

James Acheson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2004 In the Shadow of the Cobra
1997 Jitters (TV film)
The Garden of Redemption (TV film)
1996 Hollywood Boulevard
Kazaam
1995 Zvláštní dny
1992 Nebezpečná podobnost (TV film)
1988 Perfect People (TV film)
1987 Hanojský Hilton
Úkladná vražda
1986 Neon Maniacs
Vetřelci z Marsu
Útěk z Vietnamu
1985 Sangley Point Robbery, The

TV seriály

2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Podvod (S06E09)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
2001 Witchblade (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Broken Hearts (S04E12)
1996 To je vražda, napsala (TV seriál)
Riziko sledovanosti (S12E24)
1995 Land's End (TV seriál)
Znamení růže (TV seriál)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Dva Renové (S01E15)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky