foto

Eva Veškrnová

  • nar. 18.3.1948 (70 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Noc na zámku (TV film)

Dokumentární

2000 Příběhy slavných (TV seriál)

TV pořady

2010 TOP STAR Extra (TV pořad)
1987 Ten, kdo tančí a zpívá (TV pořad)
1986 Přijďte k nám na večeři (TV pořad)
1985 Námořnický karneval (TV pořad)
1983 Myslivecký bál (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace