Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentárny seriál TV Prima Top Star Extra prináša zaujímavé informácie zo života populárnych osobností českej hudobnej, divadelnej a filmovej scény.

Jednotlivé časti: 1.-Lucie Bílá - Vstúpte do súkromia najpopulárnejšej českej speváčky! Zistite, ako žije so zlatom v hrdle, dospievajúcim synom v srdci a rad mesiacov bez partnera. Spoznáte ju v unikátnom dokumente, ktorý zachytáva doterajší život a kariéru najobdivovanejšej speváčky v Čechách.

2.-Waldemar Matuška - Skutočný príbeh „nesmrteľného Waldemara Matušku rozpráva jeho žena Olga Matušková. Dozviete sa o utajovanej smrti jeho dvojčiat, živote na Floride a nahliadneme do zákulisia Matuškovho pohrebu v exkluzívnych, doteraz nezverejnených záberoch.

3.-Helena Vondráčková - Skutočný príbeh rozpráva Helena Vondráčková, jej manžel, priatelia a kolegovia. Pravda o sporoch s rodinou i o manželstve, ktoré mnohí odsudzujú. Do koho bola zamilovaná a kam sa podel jej prvý manžel?

4.-Karel Svoboda - Životný príbeh Karla Svobodu rozpráva jeho žena Vendula, syn Petr, priatelia a kolegovia. Prezradíme, kto mu kúpil prvý klavír, kto ho oženil alebo ako sa mal stať zubárom. Život nezabudnuteľného hudobníka sprevádzali aj tragédie. Pripomenieme smrť jeho prvej ženy Hanky, nehodu jeho kamaráta Jiřího Štajdla i zákernú chorobu dcéry Klárky.

5.-Iveta Bartošová -

6.-Muzikálové hviezdy (Daniel Hůlka, Monika Absolonová, Leona Machálková) -

7.-Vladimír Menšík -

8.-Eva Pilarová - Prvá dáma českého swingu. V mladosti nemala na mužov šťastie, potom jej dvaja manželia ušli. Ako spomína na Waldemara Matušku a kto ju poslal do náručia Fidela Castra? Koľkokrát ušla hrobárovi z lopaty? A koľko plastických operácií priznáva?

9.-Helena Růžičková - Živelná herečka s dušou vedmy. Legendárna filmová matróna, ktorá v detstve chcela byť baletkou. Ako bojovala s nadváhou, ktorú spôsobila jej choroba? Aký mala vzťah so svojím synom, hercom Jiřím Růžičkom? Bojovala s rakovinou, ale čo bolo skutočnou príčinou jej smrti?

10.-Hana Zagorová - Deväťnásobná Zlatá slávica s rečovou vadou. Ako veľmi jej skomplikovalo život ochorenie krvi, kvôli ktorému nemohla mať deti? Prečo prerušila svoju kariéru na vrchole slávy? Život Hanky Zagorovej očami manžela Štefana Margitu, kolegov a priateľov.

11.-Michal David - Dieťa „mejdanov“ a šoumen, v ktorého génoch koluje cirkusantská krv. Čo mu dala a vzala spolupráca s Františkom Janečkom a jeho skupinou Kroky? Ako prežíval svoju slávu, kedy sa mu dievčatá ponúkali? A prečo 20 rokov tajil svojho nemanželského syna?

12.-Rudolf Hrušinský - Slávny melancholik so smutnými očami. Naozaj ho režim donútil robiť taxikára? Zlomila mu väzy politika alebo štyri infarkty? Sledujte jeho cestu od Švejka do parlamentu. Prežite dramatický životný príbeh charizmatického herca, ktorého život poznamenal rad divokých zvratov.

13.-Simona Stašová - Jedna z nejobsazovanějších hereček současnosti, dcera Jiřiny Bohdalové, která nedávno oslavila 55. narozeniny. Jaké bylo její manželství s Pavlem Trávníčkem a proč jí žádný vztah nevydržel do současnosti? O Simoně Stašové promluví kolegové, kamarádi i maminka.

14.-Stella Zázvorková - Legendárna filmová mama a komediálna herečka, ktorá celý život strávila v tieni životnej tragédie. S vlastnou matkou si nerozumela a svojej dcére lásku dať nestihla. Ako sa vyrovnala s jej samovraždou? A na čom stroskotalo jej jediné manželstvo s Milošom Kopeckým? Čo si o nej myslia jej kolegovia a priatelia Iva Janžurová, Pavel Landovský, Naďa Konvalinková, Květa Fialová, Regina Rázlová či Václav Vorlíček?

15.-Dana Medřická - Národom milovaná herečka sa stala nesmrteľnou vďaka úlohám v seriáloch Taková normální rodinka alebo Nemocnice na kraji města. Diváci ju milovali, u komunistického režimu padla do nemilosti. Prečo sa jej pohreb stal bezmála demonštráciou? Na Danu Medřickou si zaspomína syn Václav Vydra, Luděk Munzar, Jana Hlaváčová a ďalší kolegovia i kamaráti.

16.-Miloš Kopecký - Život najslávnejšieho českého milovníka Miloša Kopeckého bol plný zvratov. Ako sa prejavovala od mladosti jeho maniodepresívna psychóza? Jednou z jeho štyroch manželiek bola Stella Zázvorková. Ako prežíval smrť ich prvej dcéry? Na Miloša Kopeckého spomína manželka Jana Kopecká, Zlata Adamovská a Luděk Sobota.

17.-Vlastimil Brodský - Plachý herec s povesťou láskavého a múdreho strýčka, ale aj lámača ženských sŕdc. Prečo dal Vlastimil Brodský prednosť mladučkej tanečnici Božene pred Jiřinou Jiráskovou? Akým bol otcom Marka a Terezy, ktorú mal s druhou manželkou Janou Brejchovou? Kde a ako strávil posledné chvíle svojho života, kým spáchal samovraždu? Na Vlastimila Brodského spomína Božena Brodská, Marek Brodský, Jiřina Jirásková a Stanislav Zindulka.

18.-Jiřina Jirásková - Aj napriek desaťročnému zákazu filmovania sa stala legendárnou herečkou. Ako sa zmenil jej život po roku 1989? Jiřina Jirásková mala byť mníškou, ale osud ju našťastie priviedol k filmu. Milovala ju spústa slávnych mužov ako Miloš Forman alebo Vlastimil Brodský. Vydala sa raz, ale s manželom Jiřím Pleskotom ani s životnou láskou Zdeňkom Podskalským nemala deti. Urobila by vo svojom živote niečo inak?

19.-Květa Fialová - Květa Fialová mala vďaka svojim čiernym vlasom a uhrančivým očiam povesť sex-symbolu. S mužmi to však jednoduché nemala. Tragická udalosť z mladosti ovplyvnila Květin milostný život a obe manželstvá. Prečo sa pred prvým manželom skrývala na cintoríne? Prečo si vytvorila svoj duchovný svet a aké miesto zaujímajú v jej živote homosexuáli? O Květe Fialovej hovorí dcéra Zuzana, Václav Postránecký, Jana Šulcová a ďalší priatelia a kolegovia.

20.-Jiří Sovák - Cesta Jiřího Sováka na strieborné plátno bola tŕnistá. Koľko zamestnaní predtým vyskúšal a koľkokrát sa stihol oženiť? V roku 1949 sa mu narodil syn Jiří Schmitzer. Čo sa vo vzťahu medzi otcom a synom pokazilo, že sa nestýkali a prečo už herec nemal ďalšie deti? Na "kráľa fóru" spomína manželka Anna Sováková, režisér Václav Vorlíček i Oleg Reif a Slávka Kopecká.

21.-Naďa Urbánková - Po niekoľkonásobnej Zlatej slávici v šesťdesiatych rokoch minulého storočia muži šaleli. Ale šťastie na nich nemala. Nadino prvé manželstvo skončilo tragédiou a potom sa po ôsmich rokoch rozišla aj s Josefom Abrhámom. Čo na sťahovanie preč z rodných Čiech hovorila jej jediná dcéra Jana? Ako sa vyrovnala s ranou osudu v podobe rakoviny? O Nadi Urbánkovej hovorí dcéra Jana Fabiánová, Yvonne Přenosilová, Jiří Suchý a mnohí ďalší.

22.-Josef Vinklář -

23.-Ladislav Smoljak -

24.-Dagmar Havlová -Dagmar Veškrnová - Havlová, herečka, ktorá si hneď svojou prvou filmovou rolou vo filme Holky z porcelánu získala srdcia divákov. Jej komediálny talent si veľmi skoro všimli aj ostatní tvorcovia a temer za noc sa z nej stala jedna z najobsadzovanejších českých herečiek. Do akej miery ovplyvnilo rodinné zázemie jej budúcnosť? Rok po svadbe s prvým manželom Radvítom Novákom sa jej narodila dcéra Nina. O slávnej herečke, ktorá dodnes platí za vzor českej prvej dámy Vám budú okrem pani Dagmar samotnej rozprávať jej sestra Eva Veškrnová, prvý manžel Radvít Novák a ďalší kolegovia a kamaráti.

25.-Miroslav Donutil - Miroslav Donutil, rodák z Třebíče a brněnský patriot, který dobyl Prahu. Famózní vypravěč, který ale dokáže u diváků zahrát i na vážnější strunu. Jaký je však v soukromí? Kdy a kde poznal svoji manželku Zuzanu a jaká byla jejich svatba, která proběhla po teprve půlroční známosti? Co si o tátovi myslí jeho dva synové - Tomáš a Martin? Málokdo ví, že od mládí až do devadesátých let Miroslav Donutil bojoval se závažnou psychickou poruchou - epilepsií. Co mu pomohlo nemoc překonat a jak je na tom teď? O hvězdě filmů Černí baroni, Pelíšky či Román pro muže promluví jeho rodina i Simona Stašová, Bolek Polívka, Pavel Zedníček, Saša Rašilov a další.

26.-Veronika Žilková - Veronika Žilková - herečka, manželka a matka, jejíž osud vydá za řadu jiných. Prošla si řadou bouřlivých vztahů, z prvního manželství má dceru Agátu. Ta mámě připravila nejednu horkou chvilku, když v pubertě propadla závislosti na pervitinu. Z Divadla na Vinohradech ji kvůli těhotenství vyhodili a o dvacet let později ji toto divadlo lákalo do svých řad znovu,už jako uznávanou herečku, vítězku Českého lva a miláčka diváků na vrcholu popularity. Tam poznala svého současného manžela Martina Stropnického. Tu největší životní tragédii si prožili společně, když jim krátce po narození kvůli vrozené vadě zemřel syn Melichar. Veroniku držely nad vodou její další děti - kromě čtyř vlastních i další dvě, které si osvojila. V jejím srdci totiž vždy bylo místo pro velkou rodinu.

27.-Radoslav Brzobohatý - Stal se mužským sexsymbolem i hrdinou šedesátých let. Radek Brzobohatý se stal hercem, i když pochází z námořnického rodu. Proč si za životní partnerku vybral Hanu Gregorovou a dal jí přednost před Jiřinou Bohdalovou? Jak prošel nástrahami komunistického režimu a proč po desítkách let opustil Divadlo na Vinohradech?

28.-Václav Neckář - Muž s téměř rainmenovskou pamětí, kterému chyběla slova. Když ho v roce 2002 postihla mozková příhoda, ztratil možnost promlouvat a trvalo dlouho, než se mu schopnost vyjádřit své myšlenky slovy alespoň částečně vrátila. Dramatická hra osudu se ovšem táhne celým jeho životem. Nic v životě Václava Neckáře není černobílé. Neproměněné sny o operní kariéře a posléze hereckém studiu, vykompenzované hlavní rolí v oscarovém filmu Ostře sledované vlaky. Střety s minulým režimem ho dovedly nejprve do psychiatrické léčebny a nakonec do řad čekatelů na stranickou knížku. Částečná renesance přišla po sametové revoluci, než ji krutě přerušila mozková mrtvice. Až rok 2011 a ústřední písnička z filmu Alois Nebel vrací Václava Neckáře s obrovskou silou a rovnou na vrchol. Bez událostí předchozích let by se ale zřejmě nic z toho nestalo. A právě o nich vypráví milovník koní, Václav Neckář, v našem unikátním dokumentu.

29.-Josef Dvořák - Josef Dvořák, herec s patentem nejen na pohádkové vodníky! Původem vyučený automechanik se dostal až do legendárního Semaforu, k jehož oporám patřil téměř dvacet let - až do nečekaného vyhazovu po revoluci roku 1989. Dnes úspěšný principál provozující vlastní divadelní společnosti se u příležitosti životního jubilea ohlíží za svým životem a kariérou. Ze čtyř manželství se třemi manželkami se raduje ze čtyř dcer a řady vnoučat. Jeho život však poznamenalo i několik tragédií jako tragická smrt jeho přítelkyně. Podívejte se na životní příběh Josefa Dvořáka.

30.-František Peterka - František Peterka se narodil v Praze, osudem se mu však staly hory - pro děti se už navždy stal pohádkovým Krakonošem. Častý filmový manžel Ivy Janžurové, vášnivý sportovec a vzpěrač o sobě sám říká, že k hraní se dostal shodou okolností a po čince nikdy pokukovat nepřestal. Pravidelně si ji také s sebou vozil na natáčení. Jak devadesátník Peterka, dvakrát ženatý otec dvou dětí, vzpomíná na své nejslavnější filmové role? Proč se už před pětadvaceti lety stáhnul do ústraní? Jak se vyrovnal s následky hrozivé nehody, po níž je odkázaný na berle a kvůli níž prodělal na čtyřicet operací rozdrcené nohy? Dívejte se na unikátní dokument o muži s drsnou slupkou a něžnou duší.

31.-Lubomír Lipský - Lubomír Lipský vzpomíná na svůj život a nejvýznamnější role! Muž, který vždy rozdával radost, ačkoli v soukromí mu často do smíchu nebylo. Umělecké geny zdědil po tatínkovi, do světa filmu vstoupili i oba jeho bratři. V životě ho potkala nejedna tragédie – mladší bratr zemřel jako velmi mladý a syn podlehl ve 40 letech infarktu. Nakonec přežil všechny: kamarády, druhého bratra i manželku. Jak vidí svůj bohatý život Lubomír Lipský? A jak jej vnímají Jiřina Bohdalová, Iva Janžurová, Květa Fialová, Jan Přeučil...?

32.-Petr Muk - Jsou to už tři roky, co Petr Muk odešel z tohoto světa. Interpret mnoha hitů se již od mládí potýkal s psychickými problémy, které se mu nejspíš staly osudnými. O životě i nečekané smrti tohoto talentovaného zpěváka promluví kolegové z divadelní a hudební scény, zavzpomínají i ti nejbližší včetně tří dcer.

33.-Ladislav Frej - Ladislav Frej, herec mnoha tváří! Jaký je životní příběh muže, který umí vášnivé milostné vzplanutí zahrát, ale i prožít? První syn se mu narodil z manželství s láskou ze studií, po jejich emigraci do Švýcarska však syna desítky let neviděl. Stejně tak přišel na řadu let o maminku, která s jeho mladší sestrou utekla do USA. Která z jeho žen byla jeho osudová? A jak zvládá své vnitřní běsy neboli endogenní deprese, jimiž už dvacet let trpí?

34.-Petr Janda - Petr Janda, rockový zpěvák, skladatel a kytarista, dlouholetý frontman slavné kapely Olympic! Jaký byl profesní i osobní život slavného muzikanta? Zažil vrcholy a pády, několik manželství i smrt jediného syna, jenž podlehl rakovině mozku. Jak se s jeho odchodem vyrovnal? Vynahradil mu smutek úspěch dcery Marty, která se vypracovala v uznávanou zpěvačku? Proč několikrát ohlásil konec Olympiku, aby jej vzápětí opět svolal dohromady? Jaké byly a jsou vztahy uvnitř legendární skupiny? Kdo všechno jí prošel? O svém pohledu na život pohovoří nejen Petr, ale i jeho žena Alice, dcera Marta i řada přátel a kolegů!

35.-Jiří Krampol - Jiří Krampol není jen moderátorem, který národ už patnáct let přesvědčuje o tom, že nikdo není dokonalý. Krampol je především hercem, který zazářil v autorských večerech divadla Semafor. Celkem čtyřikrát ženatý herec se na výsluní vyškrábal z chudých poměrů pražského Žižkova a pro své fanoušky se brzy stal synonymem dobré zábavy. V našem unikátním dokumentu hvězda filmů Parta Hic, Jen ho nechte, ať se bojí a seriálu Malý pitaval z velkého města dokázal, že ani on nebyl ve svém životě vždy dokonalý. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ty dokumenty jsou docela dobře zvládnuté a člověk se něco dozví. Oceňuju, že se tvůrci zaměřili na starší generace. Ve srovnání s "klasickým" magazínem TOP STAR je to.... to vlastně ani srovnávat nejde. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Hodnotím díl věnovaný Rudolfu Hrušínskému. Měla jsem jisté obavy, aby se tento pořad nenesl v bulvárním stylu, jak má Prima často ve zvyku. Postupem sledování jsem však byla mile překvapena. Zpracování i scénář se tak sice trochu nese, ale to jsem po chvíli pomalu přestala vnímat a soustředila se pouze na osobnost pana Hrušínského. Pořad přináší velmi zajímavý pohled na tohoto herce. Obsahuje názory a zážitky několika jeho hereckých kolegů, režisérů, syna Rudolfa či publicisty. Především mě zaujaly postřehy z natáčení a tento velký herec pohledem a slovy osobností, které zde vystupují. Spoustu věcí jsem o něm dosud nevěděla a byla jsem ráda, když se objevilo i několik útržků z rozhovorů s ním. Při závěru, který byl věnován jeho poslednímu filmu Noc rozhodnutí se mi do očí vhrnuly slzy, a mě se chtělo najednou strašně plakat. Způsob, jakým vše bylo podáno, na mě úplně dopadl. Záběry na něj z filmu, do toho slova jeho kolegů a slova, jež zněla nějak takto: "...Když dokončil svou poslední repliku, všude bylo úplné ticho. Nikdo nic neřekl, nepadla ani klapka, pořád se točilo. Po chvíli všichni vstali a začali tleskat..." Pro mě kvalitní pořad o zcela výjimečné, geniální, smutné a záhadné osobnosti českého filmu. Jako herci a především jako člověku. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Stejně jako na ČT jsem i tady sledovala pořad jenom kvůli panu Neckářovi, který byl mojí první láskou a ta láska v podstatě nikdy nezrezivěla. Líbilo se mi to moc. Dozvěděla jsem se o něm spoustu věcí, o kterých jsem neměla ani tušení. I když je to člověk jako vy a já a určitě má hafo špatných vlastností, tak si ho vážím ještě víc než dřív... "Bulvární" Top Star se vytáhnul a bulvárního na něm nebylo vůbec nic. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bol som prekvapený, keď som náhodne zakopol o tento seriál, že sa nejedná o priblblú bulvárnu záležitosť. Podobný formát býva v komerčných televíziach venovaný informáciam o súčasných celeb-ritkách, ale v tomto prípade sa jedná o serióznu reláciu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle byla jediná světlejší chvilka u „značky TOP STAR“, která proběhla na našich televizích. Alespoň se to ve většině dílů týkalo opravdových českých celebrit (herců, hereček, zpěváků, zpěvaček) a ne rádoby bulvárních hvězdiček a celebritek, které jen vymetají kdejaký večírek, nebo šukají s každým…I z toho důvodu nakonec nějakou tu hvězdu dám! ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tyto "dokumenty" mají něco do sebe a jsem rád, že je divákům "otevřeno" soukromí slavných osobností. Dozvídáme se různé perličky, které bychom se bez tohoto pořadu asi nikdy nedozvěděli. Zatím jsem viděl díly o paní Havlové, panu Kopeckém, panu Brodském, paní Růžičkové a panu Sovákovi. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

S tímhle stylem portrétu jsem spokojen. Jasně, otravují vás podivné bulvární předěly, ale dozvěděl jsem se spousta zajímavých informací a ocenil jsem, že před kamery zasedlo i spousta kolegů, jen aby vyprávěli o svých mrtvých parťácích - a to se cení. Portréty se nebojí zabývat se i choulostivými tématy jako sebevražda dcery Stelly Zázvorkové nebo umírání Rudolfa Hrušínského v Noci rozhodnutí a podávají informace s pietou a ctí. Co si víc přát. ()

Vignette 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem asi čtyři díly a musím se přidat k dosti zdejším komentářům - očekávání malá až žádná, překvapení, že to není bulvár jako obvykle, velké. Příjemné :-) ()

sator 

všechny recenze uživatele

Je dobře že ČT vznikla konkurence stran profilů "umělců" a myslím že v některých ohledech je i lepší (až na pavlačový projev komentářů Jitky Moučkové)....Krampol ***,Peterka***,Janda ***Dvořák****Frej****Veškrnová ****Matuška ****,Hrušínský ***, Svoboda *** 1/2, Jiráskova 3*@):-, Smoljak 3*, ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Vidím, že nie som sám, čo je prekvapený, že pod týmto názvom sa neskrýva žiadny bulvár. Niektoré prestrihy možno majú tendenciu hľadať pikošky, ale v prijateľnej forme. Hodnotím zatiaľ len časť s Rudolfom Hrušinským, tá bola bezchybná, čo je dosť zásluhou samotného herca a jeho filmov. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Profesionálně udělaný pořad, který vás nechá nakouknout pod pokličku, respektive do zákulisí života slavných, tentokrát v "extra" provedení. ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Videl som Helenu Vondráčkovú a Ružičkovú. Vždy som ich prepol neplánovane a musím povedať že som oba dopozeral a úprimne ma dostali. Hlavne že to nie je len o ich práci ale aj o nich ako ľuďoch. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

(Díly v celku, bez reklam z YouTube plus)  Viděl jsem několik: František Peterka, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková a Rudolf Hrušínský. Velmi dobré, kdo by to čekal, při názvu jaký to má, že. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Tiež ma spočiatku mýlil názov no bol som milo prekvapený profesionalitou a "odsýpavosťou" seriálu. Samozrejme, každý si tam nemusí nájsť toho svojho favorita. Mojimi sú takmer všetci :) ()

hyper01 

všechny recenze uživatele

Škodí tomu název toho nechutného pořadu s Mahulenkou, protože tohle jsou většinou fakt dobře a zajímavě natočené dokumenty o známých osobnostech. Milé překvapení od Primy.. ()

Reklama

Reklama