foto

Klára Brtníková-Vojtková

  • nar. 29.12.1985 (33 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zlatá rybka (studentský film)
2006 Tajemství Lesní země (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Na dvou židlích (S03E12)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Švýcarský řez (S02E08)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Bytové divadlo (S02E11)

Dokumentární

2011 Slovácko – Ve víru barev a chutí

Host

TV pořady

2009 Historické minipříběhy a kuriozity (TV pořad)