foto

Evan Ellingson

  • nar. 1.7.1988 (31 let)
    California, USA

Biografie

Evan Ellingson celým jménem Evan Taylor Ellingson je americký herec. Vyrůstal v La Verne v Californii se třemi staršími bratry. Svoji kariéru odstartoval v MAD TV a následně ve FOX v sitcomu TITUS. V roce 2004 byl vybrán, aby hrál Kyla Savage v sitcomu COMPLETE SAVAGES na ABC's TGIF line-up, který produkoval Mel Gibson. Show byla však ukončena po odvysílání první série.

V roce 2007 hrál v šesté sérii seriálu 24 synovce Jacka Bauera. Poté hrál v CBS's CSI: MIAMI jako Kyle Harmon dlouho ztraceného syna policisty Lt. Horatia Caine (David Caruso). Také se v roce 2009 objevil ve filmu JE TO I MŮJ ŽIVOT, kde představoval Jesseho Fitzgeralda, syna Sáry Fitzgeraldové a zahrál si tak po boku Cameron Diaz a Abigail Breslin.

verulie

Herecká filmografie

Filmy

2009 Je to i můj život
2007 Walk the Talk
2006 Bondage
Dopisy z Iwo Jimy
2005 Zpovědní tajemství
2002 Time Changer
2001 Gristle, The
Žít ve strachu

TV seriály

2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Čest rodiny (S08E18)
Bouře (S08E14)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozpuštěný (S07E24)
Vedlejší ztráty (S07E23)
Smrt v cíli (S07E22)
další epizody (6)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Bomba (S07E05)
Vzkříšení (S07E01)
Munice za všechny peníze (S06E21)
další epizody (6)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Řetězová reakce (S06E07)
Naruby (S06E03)
Nalezený syn (S06E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S06E23)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
další epizody (10)
2006 Boys Life (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kluk ve křoví (S01E05)
Chlapi sobě (TV seriál)
The Complete Savages in... 'Hot Water' (E19)
Bad Reception (E18)
Crimes and Mini-Wieners (E17)
další epizody (6)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Savage XXX-mas (E13)
Voodude (E12)
The Man Without a Ball (E11)
další epizody (13)
2002 That Was Then (TV seriál)
The Nick Cannon Show (TV seriál)
2000 Titus (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky