foto

Jonathan Togo

  • nar. 25.8.1977 (42 let)
    Rockland, Massachusetts, USA

Biografie

Měří 180 centimetrů, je ve znamení panny. Jeho celé jméno je Jonathan Frederick Togo. Otec Michael pracuje jako grafický designer a původem je ukrajinský žid. Matka Sheila pracuje jako obchodnice, je italsko-irského původu. Jeho pravé příjmení je Tonkaview, ale jeho dědeček to kvůli komerci změnil na kratší Togo. Vyrůstal v Bostonu a nyní žije v New Yorku.

Chodil do hebrejské školy "Hebrew School", vyrůstal jako žid v zemi, kde převládala irsko-katolická víra. V roce 1995 úspěšně dokončil studium na "Rockland High School". Na "Kassar College" vystudoval divadlo, zahrál si ve hře "Our Country's Good" za kterou obdržel cenu "Margaret Thatcher Kazan".

Je levák, hraje na saxofon a kytaru. Hrál v kapele "The El Conquistadors", která se rozpadla a nyní hraje v "Skabba The Hut". Přítelkyně Diana Gettinger.

Z filmografie si můžeme jmenovat především tv seriály jako: Právo a pořádek, Soudkyně Amy, Ed nebo Lovci netvorů a CSI: Miami. Zde ztvárnil mladou posilu jako Ryan Wolf po Timu Speedle (Rory Cochrane) od 3.dílu, 3.řady.

Jakub "Rodriguez" Kučera

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas Cupid's Arrow (TV film)
2017 Blood Brothers
Infinity Baby
2015 7 Chinese Brothers
A Rising Tide
2014 A Hundred Eighty Degrees
2012 Někdo tam nahoře mě má rád
2011 Identical
2006 Raccoon
2003 Tajemná řeka

TV seriály

2017 Lucifer (TV seriál)
Candy Morningstar (S02E14)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
2015 Ex-Best (TV seriál)
2013 V utajení (TV seriál)
River Euphrates (S04E14)
Something Against You (S04E12)
2012 Harry's Law (TV seriál)
Breaking Points (S02E18)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
Zákon a nepořádek (S10E18)
V ohrožení (S10E17)
další epizody (8)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
Nezvěstní (S10E10)
Odplata (S10E09)
další epizody (24)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý cukr (S09E09)
Všechno nejlepší (S09E08)
Na háčku (S09E07)
další epizody (22)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
Smrtelná doložka (S08E09)
další epizody (25)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Něco za něco (S07E11)
DeLuca motel (S07E10)
Pros o smilování (S07E09)
další epizody (20)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Gerily v mlze (S06E11)
Chůva (S06E10)
další epizody (25)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Ve službě vlasti (S05E10)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
další epizody (25)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Lovec odměn (S04E10)
Hellraisers (S04E09)
další epizody (24)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
Po pádu (S03E10)
Piráti (S03E09)
další epizody (9)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Blaze (S14E05)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Atom TV (TV seriál)

Fanoušci tvůrce