foto

Eugene Butler

  • nar. Macon, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Beverly H.
1999 4 Faces
1993 Perry Mason: Případ zrádného rozhlasového moderátora (TV film)
1987 Perry Mason: Případ hanebného ničemy (TV film)
Policajt v Beverly Hills II
U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)
1984 Fatal Vision (TV film)
1982 Příběh z Hollywoodu
1979 Oddíl jedna
1978 A Different Story
Wild and Wooly (TV film)

TV seriály

2003 Pohotovost (TV seriál)
Volný pád (S10E08)
1999 Lot, The (TV seriál)
1996 The Lazarus Man (TV seriál)
1987 MacGyver (TV seriál)
Jack v bedně (S03E07)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Stir Crazy (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky