foto

Elena Arndt-Jensen

  • nar. 29.12.1995 (23 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zabijáci
2010 Karla a Jonas
2009 Karla a Katrine
2007 Karlas kabale

TV seriály

2013 Dicte (TV seriál)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
Liv og legeme - del 1 (S01E07)
Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Teamplayer (S02E04)
další epizody (4)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Hykleren (S01E06)
Anarkisten (S01E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace