foto

Steve Stafford

  • nar. Darien, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hledám přítele pro konec světa
2003 Detektivové z Hollywoodu
1998 Šest dní, sedm nocí
1975 Force Five (TV film)

TV seriály

2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Fifi (S02E08)
2013 Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Replicator (S08E24)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)

Dokumentární

2004 X Files: The Making of 'The Truth', The

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Color of Evening, The
Návrat kybernetů (TV film)
1992 Dvojité ostří (TV film)
1991 Posing: Inspired by Three Real Stories (TV film)

TV seriály

1996 Mys (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)

Dokumentární

2002 Harrison Ford: Just Another Pilot (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace